Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Nagel Ontwerp

Just another WordPress site

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

De zomer is onderweg; dat betekent dat je waarschijnlijk sandalen of slippers draagt ​​of rondloopt op blote voeten. Laat de zomer plezier beginnen met vrienden en familie die komen voor een barbecue, het raken van de stranden, of zwemmen in het zwembad in de buurt. Het maakt niet uit in welke zomeractiviteit u deelneemt, uw teennagels zijn voor iedereen zichtbaar en een gepolijste pedi is de perfecte aanvulling op elk plezier in de zomer. Maar als je teennagels niet de beste vorm hebben, schaam je je misschien een beetje in de buurt van anderen.

50 Chic Summer Teen Nail Designs om je look nog mooier te maken

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Als u van plan bent om uit te gaan, kunt u uw look verfraaien met een pedicure met unieke nagelideeën. Met het warme weer nadert, zullen meer en meer mensen je teennagels opmerken als je schoenen met open tenen draagt. Om je teennagels er absoluut betoverend uit te laten zien, breng je nagellak aan en creëer je een ontwerp naar keuze.

Sommige ontwerpen zien er geweldig uit met elke teenspijker, maar als je ze langer wilt hebben, zijn er nepnagels verkocht op de markt. Deze nagels kunnen worden gedragen en gepolijst alsof ze van u zijn. Nu je hebt besloten je teennagels te kleuren, welk ontwerp wil je dan maken? Beslissen over het perfecte ontwerp voor je zomerse sfeer kan lastig zijn, maar hier zijn 50 inspirerende ideeën voor je zomerse teennagellook die ervoor zorgen dat de zomer nooit meer eindigt.

1) Deze op zeemeermin geïnspireerde tenen schreeuwen zomerplezier!

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Het hebben van ontwerpen met sterren, schelpen en vissenschubben op deze trendy kleur brengt zomervriendelijke teennagelontwerpen naar voren. Wat je nodig hebt, is een basislak, perzik nagellak en plakkerige ontwerpen. De vrijheid van vormen en het uitzicht van de zee maakt het gemakkelijk om te creëren. Verf je teennagels gewoon in de zomerse kleur van perzik. Plak vervolgens het gewenste ontwerp erop.

2) Eenvoudig en elegant met een vleugje eigenzinnigheid.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Ben je een fan van nagelideeën met felle kleuren? Hier is een van de meest charmante teennagelontwerpen waarmee je kunt pronken op het strand. Door donkerroze als basis te hebben, laat het wit opgaande madeliefje schijnen. Plaats de madeliefjes op elke teennagel of versier de grote tenen terwijl je een effen roze gebruikt op de andere. Word artistiek met andere emblemen.

3) Accent nagel ftw!

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Hoewel ze zo charmant zijn ondanks de kleuren waarin ze zijn gedecoreerd, kunnen polka dots op geen enkele manier je teennagels charmeren. Verbeter je massievere teennagel met een kleurrijke vlinder. Om deze look te krijgen, moet u een grijze en roze emailbasis aanbrengen. Verf vervolgens mooie kleine witte stippen bovenin. Schilder dan een schattige stickervlinder met roze en witte kleuren.

4) Het zit allemaal in de details voor deze verwrongen Franse pedi.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Roze en paars passen goed bij elkaar om een ​​prachtige combinatie van nail art te maken. Dit populaire patroon is snel en eenvoudig te maken. Alles wat je nodig hebt is lavendel nagellak, roze nagellak, wat zilverstriptape en een heldere toplaag. Om dit kleurenpatroon op te fleuren, wisselt u de kleuren op elke teennagel af. Plaats de zilveren strook tussen de twee kleuren om een ​​modieuze look te creëren.

5) Boho-chic zomer teenspijker

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Observeer een artistiek gebruik van twee unieke kleuren met heldere gouden glitter en gouden lijnen. Dit ontwerp is niet zo moeilijk als het lijkt. Schilder de grote, middelste en kleine teennagel met een gouden glitter nagellak. De andere tenen moeten zuiver wit geschilderd zijn met een of twee gouden lijnen. Met dit chique zomer-teennagelontwerp zullen mensen je kant op kijken.

6) Een kleine regenboog voor die zomerse middagdouches.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Neon tinten brengen het warme gevoel van de zomer naar boven. Dat is wat ervoor zorgt dat deze nagelkleuren fel schitteren met citroen, groen, mandarijn, oranje en roze. Denk maar aan zonnige dagen als je naar je tenen kijkt. Alles wat je nodig hebt is vijf heldere neon-emailles, een basislaag en een toplaag. Het weghalen van deze contrastkleuren is eenvoudig te bereiken.

7) Glitter of bubbels? Jij beslist

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Het kan zeker niet charmanter worden dan deze glitter bubbelteen nail art. Smeer je teennagels in de aquakleur van de oceaan. Het patroon verbetert de grotere tenen met glitters die enigszins op bubbels lijken. Dit ontwerp is zo veelzijdig dat je bijna elk ontwerp op je grote teennagel kunt zetten. Je kunt dit ontwerp zelfs op je andere teennagels leggen.

8) Deze met kristallen bezaaide omgekeerde Franse pedi is waar dromen van gemaakt worden.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

De laatste tijd zijn rhinestones uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de teennagelkunst. Ze bieden veel mogelijkheden om een ​​mix van ontwerpen te maken. Wat het patroon ook is, je hebt een nagelbasisjas, witte nagellakkristal en nagellijm nodig. Om dit ontwerp te maken, trekt u een witte basislaag aan. Lijm vervolgens de steentjes vast.

9) Val hals over kop voor deze monochrome glitterlook

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze uitstekende gebroken glaslook is zeer aantrekkelijk voor het oog. Bij het kijken naar dit uniek gekleurde ontwerp, begint het te schitteren in de zomerzon. Om dit ontwerp te maken, trekt u een groene basislaag aan. Gebruik vervolgens een wattenstaafje om kleine glazen cirkels te maken. Breng vervolgens de laatste polishcoating aan.

10) Deze accentnagelnagels !!

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Pronk met je prachtige teennagels met deze populaire basiskleur en mooie teennagel ontwerp. Deze felle rode kleur zorgt ervoor dat uw voeten er geweldig uitzien bij warm weer. Dit ontwerp is eenvoudig en gemakkelijk te maken. Verfijn in basisbegrippen de rode basislak op elke teennagel. Kleef vervolgens steentjes op de grotere teennagel om een ​​ontwerp te maken. Bedek met een toplaag.

11) En deze …

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Op zoek naar een oogverblindende teennagelkunst die overweldigend is in de zon? Deze kleurrijke ontwerpen zijn alles wat je nodig hebt! Herstructurering van deze prachtige zebrakleur met felroze teennagels schreeuwt de zomer. Je hebt roze en witte nagellakken nodig, een zwarte stripper en een fijne toplaag. Niet alleen is dit ontwerp helder, maar het geeft ook een opvallende zebra-look.

12) En deze!

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit patroon introduceert deze spectaculaire kleurrijke edelstenen die perfect zijn afgestemd op een point-art ontwerp. Deze is vrij eenvoudig, maar bereikt het werk van het op magnifieke wijze verbeteren van je nagels. Het gebruik van babyroze email als basiskleur zal deze prachtige edelstenen vergroten. Om dit ontwerp te maken, bedek je je teennagels met babyroze glazuur. Kleef vervolgens edelstenen op je grote teennagel om dit kleurrijke ontwerp te maken.

13) Pretty in Pink

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Heet roze is een heldere kleur die ervoor zorgt dat je teennagel er prachtig uitziet in de zomerzon. Het enige dat nodig is om deze look onder de knie te krijgen, is een felroze kleur en een helder overtollig email. Om het uit te zetten, voegt u een teenring toe die een bladachtig ontwerp heeft. Een andere look zou zijn met een set ringen in trouwstijl. Je zou ook een artistieke op je teennagels kunnen toevoegen.

14) Breng een beetje bling aan.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Voeg deze zomer een witte bloem toe om je tenen te intensiveren op een prachtige kleur perzik. Voeg een beetje glans toe aan je teennagels met symmetrische strass steentjes. Voeg voor een mooiere look een extra strass steen aan je grote teennagels toe. Niet alleen schreeuwt dit ontwerp de zomer, maar schittert het ook in de zon. Probeer dit perzikontwerp van de de teennagelkunst en ben de afgunst van uw vrienden.

15) Deze bevroren nagels zijn witheet.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit topontwerp met ijzeren teen verbetert de bruine lijnen op je tenen. Het is eenvoudig en gemakkelijk om dit patroon te maken. Alles wat u nodig hebt om dit ontwerp te maken, is witte nagellak en strass steentjes. Verf je witte basislaag op je teennagels en voeg een cool strass-steentje toe aan je grote teenspijker. Leg tot slot een strass steen op de rest van je teennagels.

16) Een prachtig handgeschilderd ontwerp zorgt ervoor dat elke pedicure uit elkaar valt …

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit witte tropische toppatroon is zo prachtig in elkaar gezet. Om dit ontwerp te maken, heb je lavendel en witte nagellak nodig. Voor het ontwerp heb je zilveren glitters, een strass en zwart email nodig. Begin met het plaatsen van de lavendel basislaag op je teennagels en bedek het vervolgens met een witte Franse punt. Creëer een ontwerp naar keuze dat de zomer uitschreeuwt.

17) En een pop van kleur voegt een beetje oomph toe.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze aquakleur van de oceaan springt tegen je gekleurde huid. Schilder deze prachtige kleur van de zee op je teennagel als basislaag. Voeg een zwart palmboomontwerp toe aan je grote teennagel. Plak vervolgens een rijtje steentjes op het ontwerp. Probeer dit ontwerp deze zomer en wees het middelpunt van de aandacht.

18) Wie zegt dat sterren en strepen pas op 4 juli zijn? Je kunt deze look meteen door Labor Day rocken!

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

De kleuren rood, wit en blauw verlichten de patriottische vakanties in de zomer. Om dit vlagstijlontwerp te maken, hebt u een sterstencil nodig samen met deze prachtige kleuren. Zet een donkerblauwe nagellak op je grotere teennagels. Gebruik vervolgens het sjabloon om sterren op de blauwe nagellak te schilderen. Maak aan de andere teennagels een ontwerp met rode en witte strepen.

19) Flower Power

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit bloemteen-spijkerontwerp heeft een gave kleurencombinatie. Om dit teenontwerp te maken heb je een oceaanblauwe nagelkleur, witte nagelkleur, gele nagelkleur en een stencilpatroon nodig. Begin dit ontwerp met de blauwe basislaag. Gebruik vervolgens het stencil om madeliefjes te maken op je grote teennagel. Plaats dan een rechte lijn over de rest van je teennagels.

20) Deze zijn perfect voor die luau in de achtertuin die je hebt gepland

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze geweldige teennagelontwerpen zorgen ervoor dat je klaar bent voor een luau. De teen nagellak is uniek gecontrasteerd voor een stijlvolle look. Je hebt zwarte, groene, oranje en gele teen nagellak nodig om dit ontwerp te maken. Begin met dit teenontwerp met een zwarte basislaag en creëer vervolgens Hawaiiaans patroon op elke teennagel. Dek af met een duidelijke toplaag.

21) Evenwichtige elegantie

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Het design bloemteenspijker is in 2018 populair geworden voor de nagelverslaafde. Om dit geweldige roze teennagelpatroon te maken, heb je roze en witte teennagelkleuren nodig. Schilder de witte basis op de grote teennagel en roze op de andere nagels. Gebruik een stencil om een ​​bloemteenspijkerontwerp te maken. Voeg op dezelfde nagel een strass-ontwerp toe.

22) Deze watermeloenzaden gaan het verst. Geen wedstrijd.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze zomer teennagel ontwerp biedt een stijlvolle watermeloen look. De teennagelkleuren voor dit creatieve patroon zijn rood, groen, wit en zwart. Begin het ontwerp met een natuurlijke rode tint en groen voor de tips. Teken vervolgens een witte rechte lijn om het design van de teennagel te scheiden. Plaats vervolgens zwarte stippen op het rode gebied van het ontwerp om op zaden te lijken.

23) Draag je hart op je * tenen * met deze schattige details.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze mooie tenen hebben een creatief ontwerp dat de zomer uitschreeuwt. Voor dit teen-nail art-ontwerp heb je roze, witte en zwarte nagellak nodig. Gebruik wit en roze als je basislaag. Schilder schattige kleine zwarte harten op de roze teennagels en zwarte stippen. Breng op je grote teennagels drie zwarte lijnen met een klein roze hartje aan.

24) Subtiel en ingetogen rood, wit en blauw

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze creatieve teennagelontwerpen zijn nog het best te zien in 2018. Voor deze teennagelontwerpen is rood, wit en blauw email nodig. Neem wit als je basislaag voor je grote teennagel; voeg een blauwe en rode strook toe. Gebruik een andere teennagelmethode met rood en blauw email voor de andere nagels. Om deze mooie tenen te verbeteren, voegt u een teenring toe.

25) Deze stevige glitter-tenen geven alle zeemeermingevoelens.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Het gebruik van verschillende pedicure-ideeën kan de jeuk van een nagelverslaafde krassen. Deze schattige teennagels zijn zeer sprankelend en helder. De beste manier om deze zomer teennagel ontwerp te maken is door eerst een blanke laag op je teennagels te gebruiken. Plak vervolgens meerdere kleuren strass. Schilder vervolgens een laatste heldere toplaag over designernagels.

26) Disco-verlichting voor het nachtleven in de zomer

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze schattige teennagels zijn de beste stijl voor een discodans. Om dit patroon te maken, begint u met een donkerpaarse basiskleur. Breng vervolgens, voor het ontwerp van de nail art, gekleurde cirkels op de basiskleur aan met een q-punt. Andere teennagelontwerpen werken ook goed tegen deze basiskleur. Schilder als laatste een heldere toplaag op het ontwerp.

27) De liefde van het hart

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze combinaties van teennagelontwerpen zijn schattig en stijlvol om te maken. Zet de witte lak op je grote teennagel als een basiskleur en voeg een hart-ontwerp toe. Schilder een zwarte rand rond het hartpatroon. Gebruik op je andere nagels metallic rode nagellak. Voeg voor deze schattige tenen een duidelijke toplaag toe om het ontwerp te behouden.

28) Pastel de kleuren van de zomer

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze veelkleurige teennagelontwerpen zijn creatief in elkaar gezet. Laat een natuurlijke uitstraling van blauw en paars op je kleine teennagels. Gebruik voor je grote teennagel wit glazuur als je basiskleur. Maak drie dikke lijnen op dezelfde teennagel, een die oranje is en twee die aqua met een zwarte contour zijn. Maak vervolgens een paar lichtpaarse tranen.

29) Mooie roze bloemen in bloei

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze schattige nail art is een mooie lichtroze met een bekwaam bloemontwerp. Alles wat nodig is om deze look onder de knie te krijgen, is lichtroze nagellak, strass steentjes, bloemblaadjes en kralen. Begin met het maken van dit nail art-ontwerp met een lichtroze gekleurde voet. Plak vervolgens een bloemmotief op je grote teennagel. Voeg vervolgens een paar strass steentjes toe aan de mix.

30) The Dessert Look in Green

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze teennagelontwerpen zijn briljant vervaardigd. Om dit ontwerp onder de knie te krijgen, hebt u metallic groene, witte en roze nagellak nodig. Begin met witte nagellak als basiskleur voor je grote teennagel. Op deze teen creëren spijkers twee unieke cactusontwerpen. Voeg een bloempot toe onder de ene cactus en een kroon. Verf metallic groen op je kleine teennagels.

31) Moeiteloos en stijlvol met een beetje cultuur

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit nail art-ontwerp is eenvoudig te beheersen. Om dit patroon te maken, hebt u zwarte nagellak, gouden nagellak en een sjabloon nodig. Verf je teennagels met zwarte nagellak. Gebruik het sjabloon om een ​​bekwaam en prachtig ontwerp met gouden nagellak te maken. Bedek deze schattige nail art met een transparante toplaag van polish.

32) Hour Glass Your Nails into the Future

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze glanzende glazen look maakt je de afgunst van elke menigte. Om dit marmeren ontwerp te maken, hebt u verschillende felle nagelkleuren nodig. Begin met een donker zwart als je basiskleur. Gebruik vervolgens een q-tip om de heldere nagelkleuren te mengen in een ontwerp naar keuze. Bedek vervolgens met een heldere toplaag.

33) De betoverende regenboogkleuren van de zomer

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit schattige zomerse spijkerontwerp bestaat uit de kleuren van een regenboog. Om dit idee voor nagellak te maken, hebt u twee tinten paars, twee tinten roze, twee tinten groen, geel en blauw glazuur nodig. Breng elke kleur één voor één op een dikke diagonale manier aan. Scheid de kleuren van elkaar met een dunne lijn van glinsterende goudlak.

34) Deze nagels schreeuwen zomerplezier

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit schattige zomerse spijkerontwerp biedt het stijlvolle stippatroon. Begin deze designernagels met een donkere tint paars op de grote teennagel en een van de kleine teennagels. Gebruik een q-tip om witte polka dots op deze teennagels te maken. Zet een lichtpaarse kleur op de rest van je kleine teennagels. Leg een laatste toplaag over de nagels.

35) Prachtig met een mooie schaduw van paars

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Als je van de prachtige paarse tint houdt, is dit idee voor nagellak iets voor jou. Poets gewoon je teennagels in een metallic paarse tint. Bedek het dan met een transparante toplaag. Veel schattige nagelideeën kunnen deze look versterken als het toevoegen van polka dots, strass steentjes of glitter. Je kunt ook een patroon naar keuze schilderen.

36) Roze schubben van de zee

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit nail art-ontwerp brengt je naar de oceaan met zijn schaalachtige ontwerp. Deze schattige tenen zijn prachtig ontworpen met perzik als basiskleur. De creatieve nagels voor jou zijn opvallend voor de kijker. Gebruik zilverpoets en stencil om het schalenontwerp te maken. U kunt verschillende nagelontwerpen gebruiken om het uiterlijk vakkundig te veranderen.

37) Schat van onder de oceaan

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Verleidelijke sieraden pedicures voor je teennagels schitteren in de zon. Sieraden zijn een van de meest populaire manieren om een ​​beetje bling op je tenen te maken. Begin met een donkere aqua blauwe kleurbasis. Gebruik een verscheidenheid aan strass-steentjes en kralen om dit bekwame ontwerp te completeren. Vervolgens moet je de steentjes a-lijn om schattige, eenvoudige nagelontwerpen te maken.

38) Juwelen om de Perziklook te verfraaien

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze magische zomerse teennagellook laat iedereen praten. Het perzikkleurige email brengt een verleidelijke aantrekkingskracht op dit patroon. Begin met het schilderen van de perzikbasislaag op uw spijkers. Gebruik een gemengde hoeveelheid bergkristalkleuren om een ​​verticale lijn te maken. Als je niet slim genoeg bent om deze schattige eenvoudige nagelontwerpen te doen, laat dan een salon de nagels voor je doen.

39) Franse tip met een kleine bling

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit ontwerp is een van de meest aantrekkelijke Franse tenenontwerpen die we vandaag kennen. Om dit ontwerp onder de knie te krijgen, heb je strass-steentjes en bruine en witte nagellak nodig. Breng eerst het beige glazuur aan voor de basiskleur. Schilder vervolgens een kleine Franse punt op het uiteinde van je teennagels. A-lijn strass steentjes aan de basis van je teennagel om een ​​ontwerp te maken.

40) Een reis van regenboogkleuren

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze schattige, eenvoudige nagelontwerpen kunnen op twee verschillende manieren worden geplaatst. Om dit ontwerp te maken, hebt u blauwe, rode, oranje, gele en groene nagellak nodig. Tip voor een pedicure: als u meerdere kleuren gebruikt om een ​​ontwerp te maken, laat u ze drogen tussen elke toepassing. Plaats eerst de donkerblauwe basis en maak vervolgens een regenboogontwerp. Gebruik de laatste tijd een toplaag om je ontwerp te beschermen.

41) Levendige kleuren van de zomer

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze teennagelontwerpen weerspiegelen de heldere kleuren van de zomer. Alles wat u nodig hebt om dit patroon onder de knie te krijgen, zijn de kleuren van een regenboog en metallic paarse nagellak. Begin met deze schattige, eenvoudige nagelontwerpen met een basiskleur en bouw de andere kleuren er bovenop om een ​​nagelpatroon te creëren. Om het af te maken, verf een paar kleine spijkers metallic paars.

42) Accessoires met een serie glanzende steentjes

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze schattige nagelideeën kunnen met een beetje vaardigheid worden gemaakt. Gebruik een donkerblauwe kleur als basiskleur voor je kleine teennagels. Gebruik donkerblauw en paars als basislaag voor je grote teennagels. Meng de twee kleuren samen met gebroken wit glazuur. Gebruik vervolgens een reeks strass-kleuren om een ​​ontwerp op uw grote teennagel te vormen.

43) Niet Zilveren Lepels Alleen uw tenen

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Heb je het oude gezegde ontdekt, geboren met een zilveren lepel in je mond? Welnu, dit ontwerp is net zo helder als een zilveren lepel. Breng gewoon zilveren nagellak aan op je nagels. Het ziet er geweldig uit met verschillende nagelontwerpen zoals een strass-ontwerp, rood hart of gouden glitter. Tip voor een pedicure: bescherm je nagelkleur en ontwerp met een toplaag.

44) De zomergeur van seringen

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze omgekeerde Franse tenenontwerpen zijn in de loop van de jaren populairder geworden. Om dit ontwerp te maken, hebt u twee tinten paarse, zwarte en witte nagellak nodig. Gebruik lila op je kleine teennagels. Voor je grote teennagel begin je met het creëren van de Franse punt door je nagelriem. Maak een overzicht van de tip met zwarte nagellak. Schilder vervolgens de rest van de nagel paars.

45) Natuur op je tenennagels

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Meng het met verschillende teennagelontwerpen. Voor het maken van deze pedicureontwerpen hebt u groene, zilveren, witte, roze, zwarte, oranje en gele nagellak nodig. Verf elke andere kleine teennagel met groene en zilveren glans. Gebruik een witte heldere basiskleur voor je grote teennagels. Maak een toekanontwerp aan je rechter grote teennagel en een bloem aan de andere kant.

46) Crafty Nails van licht en duisternis

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze ideeën voor pedicure zijn geweldig voor elke teennagel. Om deze pedicureontwerpen te beheersen, heb je strass-steentjes en donkerpaarse en witte nagellak nodig. Gebruik de paarse als basiskleur voor de grote teennagels. Voeg vervolgens een paar strass steentjes toe om een ​​ontwerp te vormen. Op de volgende teen in de rij spijkeren, creëer een half-half-look met wit een paarse nagellak.

47) Bright Rose en Silver Delight

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze nagelkleuren werken geweldig samen. Om dit ontwerp gemakkelijk te beheersen, heb je roze en zilveren nagellak nodig. Gebruik een roze nagellak als basiskleur voor al je teennagels behalve de teenring. Op je teenring verf zilver als de basiskleur. Verf een klein vierkant zilveren ontwerp op de grote teenspijker in de buurt van de nagelriem.

48) De donkere oogkleur van de zee

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Deze betoverende combinatie van donker glas en steentjes laat je nagels in de zon schijnen. Het is gemakkelijk om dit ontwerp onder de knie te krijgen. Je hebt alleen steentjes en donkerblauwe en witte nagellak nodig. Plaats eenvoudig de donkerblauwe nagellak als basislaag. De, voeg een strass-ontwerp toe op de grote teenspijker.

49) De mode van Jewels on the Nails

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit geweldige ontwerp is geweldig om te dragen voor een speciale gelegenheid. Om dit ontwerp te maken, heb je strass steentjes en zilveren nagellak nodig. Schilder de zilveren nagellak op elke teennagel. Bedek vervolgens je grote teennagel met steentjes voor een uniek ontwerp. Voeg een teenring toe om dit ontwerp af te ronden.

50) Verspreid een beetje cultuur op je nagels

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Dit boeiende en charmante ontwerp toont een gedetailleerd cultuurontwerp. Om dit ontwerp onder de knie te krijgen, heb je strass steentjes en zilveren en blauwe nagellak nodig. Gebruik een blauwe basiskleur op je kleine teennagels en zilver voor je grote teenspijker. Maak een halve cirkel van steentjes om het ontwerp op de grote teennagel te maken. Beëindig het ontwerp vervolgens met nagelvullers.

50 Pretty Summer Toe Nail Look, dat zal je doen dromen, de zomer zou nooit eindigen

Met schoenen met open tenen zul je dankzij deze unieke nagelontwerpen het gesprek van de buurt zijn. U kunt slechts één kleur gebruiken om uw nagels te polijsten of om creatiever te zijn met glitter, strass steentjes en meer. Als je nagels snel breken, denk eraan om ze eerst te laten schijnen met nagelverharder. Een andere tip die hierboven genoemd is om in gedachten te houden is dat je altijd een top coat nagellak moet aanbrengen om je gepolijste afwerking te beschermen. Als je geen verslaafde aan nageldesign bent of nieuw bent bij ontwerpen, ga dan naar een salon en laat ze de nagels voor je doen.

50 Adorable Summer Toe Nail Art Inspiraties om de zomerpret te laten beginnen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir