Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Nagel Ontwerp

Just another WordPress site

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Geïnspireerd door geweldige haartrends steken nagelontwerpen over in de wereld van ombre-nagels en delicate kleurmengsels. We weten hoe “extra” winter in onze handen kan komen, dus we houden ervan hoe nagel-mode haar spel heeft uitgebreid naar nieuwe stijlen en modieuze winterlooks. Ombre-nagels zijn de perfecte optie om de winterblues te verjagen en je warm te houden en ze laten je spelen met je favoriete kleuren terwijl ze stijlvol blijven. Het is het perfecte alternatief voor meer traditionele looks die, voor ons, gewoon hun dag al hebben gehad. Houd het echt met onze favoriete ombre-looks.

50 prachtige Ombre-nagellak die je dit seizoen wilt hebben

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Het ding over het doen van je nagels in deze stijl is dat het niet iets is dat je in een haast kunt doen. Gewoon proberen om je nagels met twee verschillende kleuren te schilderen, gaat niet zo goed. Dat gezegd hebbende, is het niet onmogelijk om het thuis zelf te doen. Of u kunt de look laten uitvoeren bij uw favoriete nagelsalon.

Als u ombre-spijkerontwerpen wilt schilderen, kiest u twee kleuren die u het mooist vindt. Of ze ‘matchen’ of niet, maakt niet uit. Je hebt sponzen, plastic en tandenstokers nodig. Gebruik de lichtere kleur van de twee die je hebt gekozen en schilder elke nagel. Laat ze drogen.

Zet de twee kleuren op het plastic vel. Gebruik de tandenstokers om de kleuren in het midden rond te draaien. U kunt het soort kleurverloop kiezen dat u het beste bevalt. Neem de spons en dep het in de nagellak en dan op je nagel. Laat het niet de hele nagel bedekken. U kunt zo vaak als u wilt deppen voordat u de nagel droogt om ervoor te zorgen dat u de exacte kleur krijgt die u mooi vindt. Als dat teveel werk voor je is, overweeg dan om een ​​professional het in plaats daarvan te laten doen. Maar kijk dan eens naar onze collectie ombre nails en laat je inspireren!

1) Winter Blues kan mooi zijn

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Alleen maar omdat de winter je blauw maakt, wil nog niet zeggen dat je de blues weg moet houden van je nagels. De col blue set in ombre met een lime groen past mooi bij de geaccentueerde glitternagel aan de ene kant. Het is niet een blik die je overal zult zien, maar zeker, een die je hart zal verwarmen elke keer dat je naar je handen kijkt.

2) Houd het stijlvol met eenvoudige Ombre-nagels

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Koel en ingetogen, deze nagels zien er net zo stijlvol uit als je zou willen voor een formele setting, maar met wat extra pit. Met een ombre-stijl die er amper is, zijn deze nude gekleurde nagels fantastisch voor die speciale gelegenheden waar je plezier wilt hebben, maar het cool wilt houden.

3) Variatie is het kruid van het leven

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Allesbehalve saai, we houden van wat er aan de hand is met dit ontwerp. Van eenvoudig roze ombre-ontwerpen tot sparkles ertussen, je hoeft niet beperkt te blijven tot slechts één blik. Om het leuk te houden in de koude maanden, is deze nagel er helemaal uit en we denken dat het er best geweldig uitziet.

4) Koele kleuren voor koel weer

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Metallic blauw dat langzaam in de green verdwijnt, herinnert ons aan de wisseling van seizoenen. Voor het coole meisje en toch zo subliem vrouwelijk, is deze look glanzend en ingetogen, waardoor deze echt blijft voor de dame die weet hoe ze hard moet werken en plezier moet hebben. Glanzende glitter en ombre nagels zijn veel koeler dan we ooit hadden gedacht.

5) Een mooie draai voor de blozende bruid

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Dit doet denken aan de traditionele Franse manicure, maar het neemt een tandje bijstond, de finesse van deze ombre nagels is ongeëvenaard. Gladde transparante kleuren die overgaan in wit is eenvoudig maar opvallend, terwijl de glinsterende nagels die aanraking van “alle ogen op mij” toevoegen die elke aanstaande bruid zou willen.

6) Een geweldige look voor een geweldig meisje

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Er is gewoon iets over glimmende dingen die ons doen zeggen, “ja!” En deze blik smeekt ons erom. Het zachte roze met het unieke glitter ombre ontwerp is het kunstwerk dat je op je vingers wilt hebben. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon alles leuk vindt, je kunt deze klassiek mooie look helemaal uitdoen.

7) Glans als een diamant met Ombre Nail Art

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Wat is beter dan roze ombre nagels? Niet veel naar onze mening, maar als we iets moesten kiezen, zou het deze prachtige nail art zijn waar alles meisjesachtig van dromen. Met de unieke accenten op elke spijker tot de glitter die bijna elke spijker siert, is deze look er zeker een die je het gevoel geeft dat hij er een ring op moet zetten.

8) Vet, gedurfd, schattig en uniek

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Je bent geboren om op te vallen, dus waarom zou je proberen in te passen? Als je helemaal bent wie je bent, zal dit unieke oranje ombreontwerp je het gevoel geven dat je zo brutaal bent als maar kan. Van het gedurfde patroon tot het vlekeffect in het ombre-ontwerp, het gaat erom dat dit de gedurfde look is voor een winter die fout is gegaan.

9) Zo heerlijk, zoals suikerspin

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Mmm, deze nagels zien er zo goed uit dat we ze bijna kunnen proeven. Toch wil je geen bijt op nagels doen die er net zo goed uitzien als deze. De perfecte graduatie van wit naar roze met een glinsterende spijker op elke hand, er is zoveel dat we liefhebben aan dit schattig uitziende ontwerp dat ons doet verlangen naar de goede dingen.

10) Ombre Nails Have Us Loving Winter Skies

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

De vloeiende overgang van zwart en grijs met lichte glittereffecten in dit ombre-spijkerontwerp is zo perfect dat het ons doet denken aan het kijken naar de sterrenhemel. Zien? De winter is niet zo erg als je weet waar je moet kijken en als je dit stijlvolle ontwerp bij je hebt, zul je veel meer “opkijken”.

11) De ijskoningin wil haar nagels terug

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Dit ontwerp lijkt erop dat het van ion Elsa in Frozen is. De coole kleurenmengsels zorgen ervoor dat je het sneeuwweerpatroon evenaart, maar we houden er op een hele goede manier van. Metallic-blauw, glitter en roze en blauw ombre zijn verrassend aantrekkelijk op je nagels, apart en samen.

12) Pretty In Purple Is A Thing

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

We weten dat meisjes er mooi in roze uitzien, maar wist je dat ze er ook schattig uitzien in paars? Tenminste als ze deze perfect afgewerkte paarse ombre nagels hebben die de beste kleurverkleuring ooit hebben. Of je nu van paars houdt of je geweldig wilt voelen, dit kunnen de nagels voor je zijn.

13) Zo lekker, ik kan ze eten

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Je weet dat wanneer nagels op eten lijken, ze zeker een schattige look zijn die je wilt laten zien. Herinnerend aan citroenkleuren, is dit delicate ontwerp perfect voor iedereen, van de mooie bruid tot de student. De lichtroze kleur met de witte gespikkelde ombre is stijlvol en toch leuk, ongeacht het seizoen, ongeacht de gelegenheid.

14) Gemakkelijke, rustige en verzamelde schoonheid

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Pastelkleuren mengen mooi met dit ontwerp dat er helemaal voor staat om te onderscheiden van de rest. Met babyblauwe nagels gecombineerd met een glitterende spijker op elke hand en een zachtroze en blauw ombre nagelontwerp om mee te combineren, is dit ontwerp vet op een zeer kalme en rustgevende manier.

15) Pretty In Pink Ombre Nails

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Roze nagels gedrenkt in glitter kunnen iemand zich als een prinses laten voelen. Met dit geweldige ontwerp kan iedereen zich als een meisjesmeisje voelen, ongeacht waar je mee bezig bent. Voor de gevoelige dame die haar vrouwelijke kant wil laten zien, kan dit de gemakkelijke manier van kijken naar jou zijn.

16) Breng me naar het strand

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Een ongelooflijke stijl die doet denken aan zand en golven, zal de gemakkelijke winderige strandbedelaar houden van een look als deze. Het ombre ontwerp van blauw en wit doet denken aan witte zandstranden en nippen aan een margarita en om eerlijk te zijn, wie zou niet zo’n foto willen zijn?

17) Simpele en zoete ombre-nagels

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Als je minder houdt van wilde patronen en gewaagde ontwerpen, is dit eenvoudige maar toch unieke ombreontwerp zowel stijlvol als zoet. Een licht babyblauw dat in een lichtroze verkleurt, maakt deze look zowel leuk als vrouwelijk. Het is de perfecte look voor vakantieplezier en vakantie terwijl het authentiek en uniek blijft.

18) Een geweldige, gespannen look voor een cool meisje

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Glanzende nagels zijn leuk voor iedereen, dus als je een vrouw bent die opvalt terwijl je het uiterlijk stijlvol en uniek houdt. Dit ombre ontwerp is anders doordat het metaalzilver geleidelijk vervaagt tot een transparant ontwerp. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met elke outfit en je zult er gespannen uitzien, maar het toch echt houden.

19) Nails-Born to Stand Out

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Als je het type meisje bent dat er helemaal voor staat om op te vallen in een menigte, zul je met dit gewaagde paars en blauwe ombreontwerp met exotische nail art je alle ogen aantrekken. Je kunt er zeker van zijn dat niemand je ooit saai zou kunnen vinden met spijkers als deze.

20) Subtiel verleidelijk en sexy nageldesign

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Als je snel kijkt, merk je amper dat deze eenvoudige look een ombre-ontwerp bevat. Het subtiele verloop van kastanjebruin en zwart is nauwelijks merkbaar, maar als je het wel ziet, ben je er dol op. Het houdt wat lijkt op een traditionele look te simpel te zijn en voegt precies de juiste hoeveelheid rand toe aan het ontwerp.

21) Een paar van mijn favoriete nagelontwerpen

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

De lavendel, de schittering, de glans en oh de edelstenen, alle combineren mooi om het perfecte huwelijk van ontwerpen te maken voor een look die zegt: “Ik hou van afwisseling.” Het is net zo feestelijk als de vakantie en een perfecte look voor het verspreiden van de juichen die zo passend is voor het winterseizoen – en wat een prachtige ombre nail art die we kunnen bewonderen.

22) Eenvoudig en gemakkelijk en toch opvallend

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Als je opvalt maar het traditioneel houdt, is deze look ideaal. Met glitter op het podium als de “kleur” in dit ombre ontwerp, hoef je je geen zorgen te maken over in de schijnwerpers te staan ​​als je niet wilt, maar je zult zeker de ogen van mensen vangen.

23) Gevoelig genoeg voor een koninklijke dame

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Als je op zoek bent naar een ontwerp dat niet schreeuwt om aandacht maar dat het op subtiele wijze eist, dan is dit ontwerp met glitter en roze ombre nagels misschien perfect voor jou. Fijn maar toch opvallend, het is de ideale look voor jou als je harten wilt winnen op een subtiele maar toch aanwezige manier.

24) Glanzend en mooi spijkerontwerp

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Een gepimpt-up versie van je gewone Franse manicure, je kunt de dingen traditioneel houden met een wit / transparant ombre ontwerp terwijl je wat glinstering toevoegt met een paar gouden glitterende nagels. Perfect voor huwelijksdagen en speciale gelegenheden, u zult opvallen in elke kamer met deze nagels.

25) Je kunt de sterren en maan hebben

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Heeft iemand de sterren uit de lucht gehaald en op je hand gelegd? Dat is wat dit sprankelende en mooie ontwerp eruit ziet. Het is zo glimmend als je zou hopen als je alles mooi en leuk vindt. Leg de sterren voor jezelf vast met een ontwerp met een ombre-spijker zoals deze.

26) Aardse tonen zijn perfect voor 2018

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Wie zegt dat bruine nagellak geen goed idee is? Het is dit jaar helemaal in kleur en we houden van hoe fantastisch de bruine nagellak is met de ombre glitternagels. Uniek maar toch ongelooflijk aantrekkelijk, deze originele look geeft je dit jaar het gevoel dat je een fashionista bent.

27) De nagels die Khaleesi zou liefhebben

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Deze look is net zo koninklijk als Khaleesi zelf. Het unieke ombre ontwerp van gouden accenten en een egale bruine kleur is het huwelijk dat we nooit hadden verwacht. Als u er alles aan doet om in de menigte op te vallen, is dit de perfecte optie voor u.

28) Dark and Mysterious Ombre Nail Art

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Laat ze zich afvragen met deze look die perfect is voor de chique die hem graag edgy en cool houdt. Glittery regeert oppermachtig in deze stijl met het overnemen van glanzende glittery. Om te voorkomen dat je handen verblinden, combineert de glitter prachtig met de donkere nagel en de ene glitter / transparante nagel die het podium opneemt bij elke hand.

29) Een Fransman met een mooie draai

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

De meeste dames zijn dol op een Franse manicure, maar stellen zich voor een eenvoudige en traditionele pop te maken met een beetje glans. Het zilveren glitter ombre ontwerp dat bloedt in de nude-kleur is het perfecte alternatief voor je gemiddelde Franse manicure-nog steeds stijlvol, maar veel leuker.

30) Het beste ontwerp voor eenhoornliefhebbers

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Als je het over eenhoorns hebt, ben je waarschijnlijk een groot fan van kleurrijke ontwerpen. Als je van regenbogen houdt, zou je er misschien een willen vangen en op je handen leggen. Zonder te oubollig te zijn, heeft dit ontwerp prachtige kleurrijke glitter die mooi combineert met een lichtroze achtergrond.

31) Shiny Is All The Rage These Days

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Bijblijven met mode is geen slecht idee als de stijl in stijl glimmend en glitterachtig is. Wie wil er uit glimmende dingen groeien? Niet ik. Met deze glitterachtige, roze ombre-nagels hoef je niet elke outfit of sombere dag op te fleuren. Val op met glitter in 2018.

32) Metallica genaamd en wil hun nagels

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Glanzende metallic glitter gemengd in twee tinten van een peachy / goudkleur verdient zeker hun plaats in de schijnwerpers. Perfect voor de rock-‘n-roll-dame die van vrolijke kleuren houdt, je kunt er zeker van zijn dat je met deze look fel zult schitteren, net als een diamant.

33) Een leuk ontwerp voor het plezier liefhebben

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

De heldere fade van paars in een lichtroze maakt dit een leuk ombre nagelontwerp dat perfect is voor diegenen die het perfecte voorbeeld van ombre goed willen doen. Als je je verveelt van de nail art met één kleur, houd hem dan trendy met deze zoete look die binnenkort niet uit de mode zal raken.

34) Het is tijd om de feestdagen te vieren

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Deze kleuren zijn zo perfect feestelijk, ze zien eruit alsof ze bij het pakpapier horen. De zachte rode paren prachtig met goud glinsterde, terwijl de enige ombre nagel met een combinatie van beide overneemt om de perfecte combinatie van nail art te maken. Niets anders zegt feestelijk zoals deze nagels en we houden ervan.

35) Is er ooit te veel ombre?

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Dit is een vraag waar deze ombre-spijkers misschien geen antwoord op willen als je antwoord nee is. Maar als je het allemaal over de ombre hebt, dan ben je helemaal voor dit ontwerp. Het witte / transparante ombre ontwerp om de puur gouden glitternagels op de transparante en glitter ombre nagel te maken, maakt dit een heel levendige scène, maar een die we goedkeuren.

36) Zo mooi als een trouwdag

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Een Franse manicure voor uw trouwdag is een geweldig idee, maar weet u wat een nog beter idee is? Deze optie met zijn glanzende glitternagels gecombineerd met wit / transparant ombre, en stenen die een vinger accentueren op elke hand. Als je wilt dat je handen eruit zien als een sprookje, dan is dit de look voor jou.

37) Zo elegant als Audrey Hepburn

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Verander dingen met elegante zwarte nagels die een aantal speciale details hebben die een wereld van verschil maken. De drie solide zwarte nagels gecombineerd met een ombre nagelontwerp van glanzende glitter en zwart en de enige nagel van witte en gouden glitter maken dit een zeer elegante look die elke Hollywood-ster graag zou willen hebben.

38) Pastel roze maken dat ons goed voelt

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

De unieke glitter en transparante ombre nagel in combinatie met lichtroze nagels is al een geweldige combinatie, maar voeg de witte nagel toe met de lichtrode splatter en je hebt een ongelooflijke look die gewoon goed aanvoelt. Het is de gelukkige blik voor de dame die er alles aan doet om dingen leuk te houden in het donkerste seizoen van het jaar.

39) De perfecte mix van kleuren

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

De manier waarop de roze nagels langzaam opgaan in een andere kleur terwijl de nagels doorgaan, doet ons denken dat de ontwerper van deze nagels een kunstgenie was. Het roze in het paars mengen is de perfect leuke uitstraling die ons doet glimlachen. Wie wist dat roze en paars er zo geweldig uitzagen?

40) Born To Stand Out Nails

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Dit is het rose-gouden ombreontwerp dat de game changer kan zijn waar je naar op zoek was als je de zaken nog beter wilt aanpakken. Vet en toch vrouwelijk, je kunt de wereld laten zien wie de baas is en tegelijkertijd dingen eenvoudig en mooi houden. De glitterslak is de soort in het oog springende schoonheid die we aanbidden.

41) Eenvoudig vlot ombre-spijkerontwerp

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Naakt dat past in een pastelblauw is niet precies het ontwerp dat we ons hadden kunnen voorstellen toen we aan deze kleuren dachten, maar de mix van deze kleuren is zo romantisch als we zouden willen. De kleurgradiënt verandert van de ene nagel naar de andere en maakt er een kunstwerk van.

42) Zoveel kleuren als een regenboog

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Paars, blauw, roze, rood en groen zijn kleuren die je na een regenachtige dag samen in de lucht zou zien, maar het zijn misschien niet de kleuren die je op de nagels van veel mensen zou zien en vooral niet op iemands twee handen, maar de kleuren De manier waarop de kleuren samenvloeien in een ombre ontwerp werkt voor ons.

43) Elke zeemeermin zou van deze look houden

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Het doet denken aan aquakleuren, het glinsterende blauw dat paars kleurt aan de uiteinden van elke nagel, laat ons genieten van deze look waarvan we denken dat deze er geweldig onder water uitziet. Of je nu houdt van hoe zeemeerminstaartjes eruitzien of van het perfecte huwelijk van deze twee kleuren, dit is een gelukkig ontwerp dat voor bijna elke dame werkt.

44) De combinatie waar je nooit aan hebt gedacht

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Roze en glitter en wit zijn allemaal ideale opties voor je nagels in je eentje, maar met deze look kun je zien dat ze ook samenwerken. De ombre glitter en witte polish dragen bij aan de schoonheid van de glinsterende nagels en solide roze nagels. Als je graag veel aan de hand hebt, is dit multi-tasking ontwerp iets voor jou.

45) Kleuren zijn overal waar je kijkt

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Weet je nog hoe mooi Edward’s huid eruitziet als hij in de schemering de zon instapt? Oh, we weten dat je dat doet. Wie wist dat glanzende, kleurrijke glitter er zo goed uit kon zien in een ombre-ontwerp, gecombineerd met een lichtroze? Dit ontwerp krijgt het op de een of andere manier goed met deze legendarische look waar we van houden.

46) Deze Trippy zal je blijven staren

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Niemand zal weg kunnen kijken met dit ontwerp. Het roze en blauwe ombre ontwerp op de pink, de werveling van oranje druppels tegen een blauwe achtergrond, en de naakte nagel met stenen accenten die geschikt zijn voor een koningin zijn allemaal ongelooflijke ontwerpen op zichzelf maar in combinatie, ze zijn moeilijk om van weg te draaien.

47) Meisje, deze nagels zijn gemaakt voor jou

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Halfroze, halfpaars zijn de dromen van het kleine meisje. De combinatie lijkt misschien iets dat je in je jeugd hebt achtergelaten, maar laten we echt zijn, echt waar? Als je nog steeds van deze vrolijke kleuren houdt, zal deze perfecte mix je gelukkig maken. Bezitten.

48) Dit is het seizoen om het feestelijk te houden

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Als je niet alleen felle feestkleuren hebt, kun je het nog steeds vrolijk en helder houden met deze look. Het zachte lichtbruine met het metallic donkere bruin is al aantrekkelijk. Voeg de bruine ombre glitternagels toe en je ziet er feestelijk uit zonder de regels, maar het werkt gewoon. Als je bruine nagellak durft te dragen, dan is deze look misschien de perfecte optie voor dit speciale seizoen van 2018.

49) Traditioneel stijlvolle en schattige nagels

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Deze eenvoudige, witte en transparante ombre-mix is ​​niet lawaaierig of gebeurt net als sommige van onze andere ontwerpen, maar het trekt stijlvol weg op een perfect klassieke manier waar we van houden. Perfect voor de gemiddelde werkdag of zelfs voor de bruid die haar handen eenvoudig wil houden, deze combinatie is ideaal voor bijna iedereen, ongeacht het seizoen.

50) De witte kerst waar je van gedroomd hebt

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Door ons te herinneren aan de sneeuw, dit witte ombre ontwerp dat gaat van stevige witte tips naar een transparante witte basis, hoeft u zich geen zorgen te maken of u het witte veld voor Kerstmis wel of niet krijgt. Je hebt de schoonheid van Kerstmis direct op zak, oftewel witte kerstdagen waar je zin in hebt.

50 creatieve Ombre-nailstijlen die modieus in het seizoen zijn

Van gedurfde kleuren tot lichte stijlvolle looks, er is iets voor elk type vrouw dat dol is op het perfect hebben van haar nagels. Ombre-nagels zijn nu zeker in stijl, dus als u de mode graag bij wilt houden, kunt u erop vertrouwen dat deze ontwerpen perfect voor u kunnen werken.

Of je nu heldere en feestelijke kleuren wilt hebben voor het winterseizoen of koel wilt blijven met stijlvolle ontwerpen en pastelkleuren die perfect zijn voor het koude seizoen, deze ideeën zullen je helpen om te beginnen met opties voor de ombre nail art die perfect is voor jou. Welk ombre nail art-ontwerp vind je het leukst ?.

50 ongelooflijke ombre-spijkerontwerpen die er in elk seizoen fantastisch uitzien

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir