Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Nagel Ontwerp

Just another WordPress site

25 beste kistnagels ontwerpen

Je handen zijn tedere kleine dingen die je van tijd tot tijd moet verwennen en daarom bestaat de term manicure in de eerste plaats. Voorbij zijn de dagen dat de manicure slechts beperkt was tot de twee primaire spijkervormen: rond en vierkant. Verheug u, nagelverslaafden, want de huidige trends hebben iets nieuws opgeleverd – “kistnagels”. Ja, je hoorde het goed, doodskistnagels, ook bekend als “ballerina” nagels. Is een nieuwe trend niet iets waar we allemaal naar verlangen?

Deze speciale nagelvorm is een nieuwe trend in manicure. Dit zijn lange, taps toelopende nagels met een platte bovenkant. De vorm van de doodskistspijker ziet er geweldig uit, vooral wanneer je lange nagels pronkt, maar het is geen vaste regel om lange nagels te hebben – hij zou ook goed zijn voor korte nagels. De kistnagels zien er mooi uit en bieden u een breed scala aan ontwerpen, variërend van eenvoudig tot extravagant. En goed dat is goed om te doen als je op feest gaat, toch? Of je weet dat kistnagels er ook elegant uit kunnen zien met de juiste schaduw als je naar een formele vergadering wilt gaan.

Geen twijfel, deze nagels zien er geweldig uit met alle tinten, waaronder wit, naakten, rood, in combinatie met het goud en verschillende kleuren. Coffin-spijkerontwerpen bieden een chique en gedurfde uitstraling. En voel je je niet stoutmoedig alles wat je nodig hebt om te gaan met die geweldige outfit die je vandaag draagt?

Om je meer zelfvertrouwen over hen te laten voelen, zijn deze kistnagelontwerpen te zien op de nagels van veel Hollywood-diva’s. Deze stijlvolle kist-nagelkunstontwerpen zien er geweldig uit wanneer ze met juwelen worden versierd met verschillende soorten glitters. Matte afwerking met verschillende donkere en lichte kleurtinten kan uw nagels nog meer schoonheid geven. want to keep your coffin nails simple and girlish, try for a neutral shade with a pop of shine. En als u uw kistnagels eenvoudig en meisjesachtig wilt houden, probeer dan een neutrale tint met een vleugje glans.

Om je te helpen bij het kiezen van de beste ontwerpen, hebben we een lijst samengesteld met de beste designs voor doodskistnagel die zeker de huidige trends zullen overtreffen.

1-Best Coffin Nail Design

25 beste kistnagels ontwerpen

2-lange nailart-trend 2018

25 beste kistnagels ontwerpen

3-zwarte lange kistnagels

25 beste kistnagels ontwerpen

4-glinsterende nail art

25 beste kistnagels ontwerpen

5-Very Long Coffin Nails

25 beste kistnagels ontwerpen

6-

25 beste kistnagels ontwerpen

7-

25 beste kistnagels ontwerpen

8-

25 beste kistnagels ontwerpen

9-

25 beste kistnagels ontwerpen

10-

25 beste kistnagels ontwerpen

11-

25 beste kistnagels ontwerpen

12-

25 beste kistnagels ontwerpen

13-

25 beste kistnagels ontwerpen

14-

25 beste kistnagels ontwerpen

15-

25 beste kistnagels ontwerpen

16-

25 beste kistnagels ontwerpen

17-

25 beste kistnagels ontwerpen

18-

25 beste kistnagels ontwerpen

19-

25 beste kistnagels ontwerpen

20-

25 beste kistnagels ontwerpen

21-

25 beste kistnagels ontwerpen

22-

25 beste kistnagels ontwerpen

23-

25 beste kistnagels ontwerpen

24-

25 beste kistnagels ontwerpen

25-

25 beste kistnagels ontwerpen

25 beste kistnagels ontwerpen

25 beste kistnagels ontwerpen

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir