Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Nagel Ontwerp

Just another WordPress site

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

Langzaam drogende nagellak is de vloek van het bestaan ​​van elke schoonheidsminnaar. Een van de ergste gevoelens in de wereld is dat je vers aangebrachte manicure wordt verpest omdat je niet genoeg tijd hebt gehad om te wachten tot hij volledig droog is. De meeste mensen met een modern, hectisch schema hebben niet de tijd om een ​​half uur of langer te wachten voordat hun nagellak droog is voordat ze verdergaan met hun dag. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om de ellende van langzaam drogende nagellak te beëindigen. Lees verder en ontdek zeven tips om je nagellak sneller te laten drogen om het droogproces van je manicure te versnellen en verspilling van tijd te voorkomen, wachtend op je nagels.

1. Doop je nagels in ijswater

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

via

Als u de toppen van uw vingers in een kom met ijswater dompelt, onmiddellijk nadat u uw nagellak hebt aangebracht, zal het koude water uw nagellak versterken en vrijwel onmiddellijk laten drogen.

Houd je nagels minstens vijf minuten ondergedompeld in het ijswater om het koude water voldoende tijd te geven om je nagellak op te nemen en voldoende te drogen. Zorg ervoor dat je een schaal gebruikt die diep genoeg is om je nagels volledig onder water te laten onderdompelen in het water zonder je nagels op de bodem van de kom te raken en ze mogelijk te verpesten.

2. Gebruik een föhn

Elke schoonheidsminnaar heeft een föhn in zijn badkamer liggen. Een goed gebruik voor je föhn als je je haar niet droogt, is je nagels drogen!

Direct nadat u uw nagellak hebt aangebracht, draait u een föhn los op uw nagels en blaast u uw nagel gedurende één tot twee minuten met lucht totdat uw manicure volledig is opgedroogd. Houd de föhn op de koele stand om te voorkomen dat je je huid verbrandt of je nagellak smelt. Ga ook voorzichtig te werk bij het hanteren van de droger om te voorkomen dat je je nagellak aan beide handen inkikt voordat deze droogt.

3. Probeer een sneldrogende spray

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

via

Er zijn veel sprayproducten beschikbaar die claimen het droogproces van je nagellak te versnellen. Hoewel veel van deze sprays tamelijk ineffectief blijken te zijn, werkt de Drip Dry Drops-spray van geliefd nagellakbedrijf OPI eigenlijk heel goed.

Spuit een flinke hoeveelheid van het product Drip Dry Drops direct op je nagels nadat je ze hebt gepolijst en laat ze ongeveer zestig seconden drogen en drogen. Verwacht niet dat de spray je nagels direct tot een harde finish droogt. De spray voegt echter een gladde, dunne laag aan je nagels toe, die krassen en vlekken voorkomt terwijl ze drogen en ze sneller laat drogen.

4. Verf in dunne lagen

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

via

Als je nagellak aanbrengt in meerdere dikke lagen, duurt het een eeuwigheid om te drogen. Bovendien zal het veel sneller en gemakkelijker afpellen.

In plaats daarvan schilder je je nagels met behulp van verschillende zeer dunne lagen van polish. Elke laag duurt slechts een minuut of twee om te drogen. Maak je geen zorgen als de eerste laag of twee nagellak niet helemaal dekkend is. Blijf meer (zeer dunne) lagen toevoegen totdat de laklaag het gewenste niveau van ondoorzichtigheid heeft bereikt.

5. Week je nagels in babyolie

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

via

Als je babyolie in huis hebt, probeer deze truc om je nagellak snel te drogen en je huid te hydrateren en te verzorgen.

Nadat je je nagellak hebt aangebracht, vul je een kom met babyolie en laat je je handen inwerken, waarbij je nagels volledig in de olie worden ondergedompeld. Houd je vingers minstens twee minuten in de olie. Als je ze eruit trekt, zal je nagellak droog zijn en zal de huid op je handen goed aanvoelen, zo zacht als die van een baby.

6. Spuit uw nagels met bakolie

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

via

Als je een sneldrogende oplossing voor je nagels wilt, spuit je ze gewoon in met bakolie. Je kunt olijfolie, koolzaadolie of zelfs kokosolie gebruiken, zolang het maar in een spuitbusformule is.

Nadat je een heldere toplaag op je nagels hebt aangebracht, bespuit ze met een ruime hoeveelheid antiaanbakolie. Laat de olie ongeveer twee minuten op je nagels zitten. Was het dan af en geniet van je verse, snel gedroogde nagels.

7. Breng een aparte toplaag aan

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

via

Als u de volgende dag nagellak aanbrengt voordat u slaapt, wordt u waarschijnlijk wakker met tellerverschijnselen en deuken in uw nagellak.

Een goede manier om dit probleem op te lossen, is om de volgende dag een aparte transparante toplaag aan te brengen voordat je naar je werk gaat of een speciale gebeurtenis. Breng de avond ervoor je Poolse kleur aan en maak je geen zorgen of je lakens de lak tijdens de nacht deuken. Als je ‘s ochtends op een heldere toplaag veegt, zal niemand het kunnen vertellen.

Als je nagellak te langzaam droogt, maak je geen zorgen. Gebruik de tips in dit bericht om te leren hoe u uw nagellak sneller kunt laten drogen om de uitdaging van vervelende uitstrijkjes en vegen in uw vers aangebrachte lak voor eens en altijd te elimineren.

7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken

7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken
7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken  7 tips om je nagellak sneller droog te maken

7 tips om je nagellak sneller droog te maken

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir