Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Nagel Ontwerp

Just another WordPress site

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

Misschien is je toepassing. Misschien ben je net geboren met dunne nagels die gemakkelijk afbreken. Wat de reden ook is, veel mensen zijn voortdurend gefrustreerd over de zwakte van hun nagels, vooral als u uw nagels op een langere lengte wilt houden. Gelukkig zijn er veel eenvoudige manieren om sterkere nagels te ontwikkelen die langer kunnen worden zonder te breken en er mooier en gladder uitzien zonder glans. Blijf lezen om te leren snel en gemakkelijk om een ​​einde te maken aan je zwakke spijkerbrekende uitdagingen.

1. Gebruik een basislaag

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

via

Elke keer dat je je nagels schildert, gebruik je als eerste een grondlaag zonder fouten. Nagellak bevat agressieve chemicaliën die je nagelbedden kunnen aantasten en je nagels verzwakken na langdurig, regelmatig gebruik.

Om te voorkomen dat uw nagellak in uw nagels terecht komt en deze verzwakt, moet u elke keer dat u ze poetst een royale basislaag aanbrengen op uw naakte nagels. Als je een nagelsalon bezoekt om een ​​professionele manicure te krijgen, vraag dan of ze een base coat gebruiken voordat ze nagellak aanbrengen op je nagels als ze dit nog niet doen.

2. Drink meer water

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

via

Veel mensen verbinden niet voldoende hydratatie met sterke nagels, maar ze zijn zeker met elkaar verbonden. Wanneer je lichaam gehydrateerd is, kunnen je nagels en haar, die zijn gemaakt van hetzelfde spul, steviger worden en sterker en gezonder worden.

Je nagels kunnen ook sneller groeien als je gehydrateerd bent. Dus, als je je nagels wilt laten uitgroeien om aanhoudende schade door acryl te voorkomen of simpelweg om het uiterlijk van je manicure te verbeteren, kan deze truc je helpen dat ook te bereiken.

3. Bestand in één richting

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

via

Wanneer u uw nagels vijlt na het knippen, vouw ze dan maar in één richting. Veel mensen hebben de neiging om de zijkant van het nagelvijl heen en weer te wrijven op hun nagels om ze op te bergen.

Dit kan echter de uiteinden van uw nagels verzwakken en ervoor zorgen dat ze schillen en afbreken. Door uw nagels slechts in één richting te vijlen, kunt u voorkomen dat ze losraken en ze sterk en uit één stuk houden.

4. Bevochtig je nagels

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

via

Je nagels hebben vocht en hydratatie nodig net zoals je huid en je haar. Veel mensen beseffen dit echter niet en verwaarlozen hun nagels niet, wat kan leiden tot droge, broze nagels die snel breken en breken.

Wanneer u uw handen met normale handcrème hydrateert, moet u deze ook in uw nagels wrijven. Bovendien moet u investeren in een speciale nagelriemolie die over uw nagels en uw nagelriemen kan worden gewreven om beide te versterken.

5. Blijf uit de buurt van handdesinfecterend middel

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

via

Handdesinfecterend middel kan een handige, gemakkelijke manier zijn om uw handen schoon te maken wanneer u onderweg bent en een traditionele gootsteen met warm water en zeep is geen optie. De alcohol die in de meeste handontsmettingsmiddelen het actieve ingrediënt is, kan echter ongelooflijk droog zijn voor je nagels en kan ze broos, zwak en vatbaar voor breuken maken.

Probeer je handen te wassen met zeep en warm water in plaats van zo vaak mogelijk handdesinfecterend te gebruiken. Wanneer je je handen wast is absoluut geen optie, probeer in plaats daarvan alcohol doekjes te gebruiken. U kunt de ruggen en fronten van uw handen naar beneden vegen om ze schoon te maken, maar blijf weg van uw vingertopgebied om te voorkomen dat u alcohol op uw nagels krijgt.

6. Draag handschoenen tijdens het reinigen

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

via

Wanneer u afwas doet, afwasgerei afdankt, wasbakken wast of toiletten, of eender welke schoonmaak in uw huis uitvoert, draag dan altijd dikke rubberen handschoenen.

Als u geen handschoenen draagt ​​die uw nagels beschermen terwijl u schoonmaakt, kunnen de agressieve chemicaliën in uw reinigingsproducten het delicate oppervlak van uw nagels binnendringen, uitdrogen, inwerken en aanzienlijk verzwakken. Zelfs als je geen agressieve chemische producten gebruikt, kan langdurige blootstelling aan warm water je nagels ook verzwakken. Het is een goede gewoonte om je handen te bedekken met handschoenen tijdens het schoonmaken om ze sterk te houden.

7. Do not Buff Your Nails

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

via

Nagelbuffers zijn een veelgebruikt product om te vinden in manicuresets of in de nagellakgang in een drogisterij. Ze worden ook vaak gebruikt door professionele manicure in nagelstudio’s.

Nagelbuffers werken als een zachte nagelvijl en worden gebruikt om het oppervlak van uw nagels glad te strijken en randen daar te verwijderen. Helaas zijn de ribbels en textuur op het oppervlak van je nagels een belangrijk onderdeel van hun kracht. Behandel de ruwheid van je nagels en nix de nagelbuffer om te voorkomen dat je nagels verzwakken en houd ze sterk en gezond.

Zwakke nagels kunnen een grote uitdaging zijn als je graag lang je nagels wilt laten uitgroeien of veelvuldige manicures wilt hebben. Gebruik de tips in dit artikel om te ontdekken hoe je je nagels kunt versterken, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zwakke, breekende nagels.

7 tips om je nagels gemakkelijk te verstevigen!

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir