Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Nagel Ontwerp

Just another WordPress site

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Heldere seizoensgebonden manicures zijn een van de beste delen van de zomer. Helaas kan je perfecte zomermanicure snel een puinhoop worden zodra hij wordt blootgesteld aan chloor of zout water wanneer je de oceaan of het zwembad in springt. Als je zomernagels op vakantie wilt rocken zonder je zorgen te hoeven maken dat ze in het water worden verpest, lees dan verder en ontdek zeven eenvoudige tips om de manicure op zee en chloor te beschermen, om nagellakspanen en verkleuring tijdens het zwemmen te voorkomen.

1. Probeer een Gel-manicure

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Gelnagels zijn spaanvast, zelfs na langdurige blootstelling aan zout water of de agressieve chemicaliën in chloor. Gelmanicures kunnen uiteindelijk van je nagels afpellen of afsnijden, maar een nieuwe set gelnagels zal waarschijnlijk niet onherstelbaar beschadigd raken door een beetje tijd doorgebracht in de jacuzzi of in de golven te spetteren.

De volgende keer dat u uw nagelsalon bezoekt, moet u uw gewone manicure krijgen, maar hen vragen om in plaats daarvan gel polish te gebruiken. Je nagels blijven glad, hard en weerstaan ​​chips tot twee weken.

2. Gebruik een nagelversterker

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Nagelversterkers zijn heldere poetsmiddelen die zijn geformuleerd met speciale ingrediënten om je nagels sterk en hard te houden. Als je van nature dunne nagels of nagelbedden hebt die zijn verzwakt door acrylnagels, kunnen nagelversterkers helpen voorkomen dat je nagellak in het water aftrekt.

Nadat u uw gewone manicure hebt aangebracht, kunt u deze eenvoudigweg afwerken met één tot twee lagen nagelversterkers om de nagellak af te sluiten en te voorkomen dat deze loslaat als deze wordt blootgesteld aan vocht.

3. Breng Glitter Polish aan

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Als je zin hebt in een beetje sprankeling, probeer dan een glitter-toplaag op je manicure aan voordat je naar het zwembad of het strand gaat.

Glitter nagellak is moeilijker dan standaard polish en zal minder snel afbrokkelen en schilferen in de oceaan of ondergedompeld in gechloreerd water. Bovendien is glitter nagellak vergevingsgezinder dan polish met een matte finish. Als het een beetje chip, is het veel minder opvallend.

4. Houd de lagen dun

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Een van de grootste fouten die je kunt maken bij het toepassen van een manicure voor het zwembad, is om verschillende dikke lagen nagellak op je nagels aan te brengen, om te voorkomen dat ze in het water afbrokkelen.

Het aanbrengen van te dikke lagen nagellak maakt ze alleen gevoeliger voor afbrokkelen en afpellen bij blootstelling aan hard water. In plaats van dikke lagen lak op te stapelen, kiest u in plaats daarvan voor één tot twee dunne lagen om te voorkomen dat uw manicure van uw nagels af bladdert zodra u in het water stapt.

5. Breng Clear Polish opnieuw aan

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Een goede manier om te voorkomen dat uw manicure in de oceaan of in het zwembad afbladdert of schilfert, is om ‘s ochtends voor het strand of het zwembad een frisse laag heldere nagellak op uw manicure aan te brengen.

Als je elke ochtend een heldere nagellak op je nagels aanbrengt, kan je manicure er fris uitzien en de nagellak in je nagels verzegelen en voorkomen dat hij losraakt. Zorg ervoor dat u alleen een heel dunne laag heldere polish aanbrengt om te voorkomen dat het te dik wordt en loskomt.

6. Dompel je nagels in ijswater

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Hoewel het onaangenaam kan zijn om uw handen in ijskoud water onder te dompelen, kan het dompelen van uw vingertoppen in een kom met ijswater een effectieve methode zijn om uw manicure schilfer- en schilvrij te houden.

Direct nadat je je nagellak en toplaag hebt aangebracht, dompel je vingertoppen in een grote kom met water dat er ijs in drijft of tot bijna invriezen bevroren is zonder dat het echt stolt. Houd uw vingertoppen ondergedompeld gedurende ongeveer vijf minuten in het ijswater. Je nagels zullen volledig droog opduiken en zullen extra kracht en uithoudingsvermogen hebben om af te weren tegen afbrokkelen en afpellen in de oceaan of chloorhoudend water.

7. Laat elke laag drogen

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

via

Een belangrijk element bij het aanbrengen van een spaanvrije manicure is elke laag polish die u aanbrengt volledig laten drogen voordat u de volgende laag aanbrengt. Als je elke laag polijstmiddel niet voldoende laat drogen voordat je de volgende laag aanbrengt, zal je lak uiteindelijk afbladderen in dikke, onooglijke bladen.

Je hoeft niet per se een uur lang je nagels te doen en elke laag een kwartier te laten drogen nadat je het hebt aangebracht. Binnen twee minuten nadat je nagellak op je nagels is aangebracht en aan de lucht wordt blootgesteld, verdampen de oplosmiddelen erin, ook al is deze waarschijnlijk nog niet helemaal droog. Wanneer dit gebeurt, krijgen je nagels een glazig uiterlijk en kun je gerust de volgende laag nagellak aanbrengen.

Deze zomer kun je je vrienden verwennen met je perfecte glans, zelfs na een zwembadfeest of strandbarbecue. Gebruik de tips in dit bericht om alles te leren wat u moet weten over het manueel en chloorvrij maken van uw manicure om de hele zomer lang een langdurige, harde waterbestendige glans te garanderen.

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)
7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)
7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)
7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)
7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas) 7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

7 Tips voor Ocean & Chloor-Proofing Your Manicure (Nail Design Ideas)

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir